VTZm2 | Preventiescan klimaatverandering al duizend keer geraadpleegd
Zorgeloos Ondernemen. VTZm2 Scant uw vastgoed: een totale APK-check
vtzm2, vastgoed check, vastgoed scan, pand scan, verzekering vastgoed, risico's vastgoed beheer, scan vastgoed beheer, eisen vastgoed beheer, eisen bouwbesluit, vastgoed totaal zorg, brandveiligheid vastgoed, vastgoed scan eindhoven, vastgoed scan utrecht, wetten vastgoed beheer, vastgoed beheer, vastgoed beheer brabant, vastgoed beheer limburg, vastgoed beheren, bouwkundige staat vastgoed, bouwkundige staat pand, check vastgoed, verzekering vastgoed eindhoven, verzekering vastgoed helmond, verzekering vastgoed amsterdam, arbo vastgoed beheer, snoeren bouwbedrijf, zorg van de zaak
16173
single,single-post,postid-16173,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Preventiescan klimaatverandering al duizend keer geraadpleegd

Preventiescan klimaatverandering al duizend keer geraadpleegd

Meer dan duizend bedrijven hebben al de preventiescan klimaatverandering van Delta Lloyd en Klimaatplein.com gedownload. Met de scan kunnen bedrijven zich voorbereiden op extreme weersomstandigheden die veroorzaakt worden door klimaatverandering. De site werd in juni 2016 gelanceerd.

Preventiescan klimaatverandering al duizend keer geraadpleegd
De preventiescan geeft de mogelijke schadegevolgen van klimaatverandering in beeld en geeft praktische preventietips. Delta Lloyd en Klimaatplein.com willen met de scan bewustwording creëren en aanzetten tot het nemen van preventieve maatregelen. “Voorkomen is beter dan genezen, en zeker ook wanneer het op klimaatverandering aankomt”, aldus Rob van der Rijt, oprichter van Klimaatplein.com. “Er zijn veel manieren om als organisatie de uitstoot van het broeikasgas CO2 te verminderen. Bijvoorbeeld door te besparen op energie of deze duurzaam op te wekken.”

Klimaatverandering en extreem weer
Hij wijst op dat Nederland desondanks dankzij klimaatverandering met 1,7 graad is opgewarmd. “En dat betekent gevolgen voor de weersomstandigheden. Die zijn extremer en zullen nog extremer worden.”

Nieuws uit: AM:, eerste publicatie door Robert Paling op 26 jan 2017
Laatste update: 26 jan 2017